LogoTitle
Η ΕΔΕΜ προκηρύσσει Μειοδοτικό Διαγωνισμό για την επιλογή στελέχους για συνεργασία στην υλοποίηση Προγράμματος με χρηματοδότηση της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 01 Ιουνίου 2012 00:00

Κατάθεση προσφορών και Βιογραφικών ως τις 18 Ιουνίου 2012

Η ΕΔΕΜ υλοποιεί από τον Μάϊο 2012 το σχέδιο δράσης 'Οι γυναίκες διεκδικούν ενεργό ρόλο στην προστασία του περιβάλλοντος-Η οπτική του φύλου στο περιβάλλον' με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης με τελικό δικαιούχο τη Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων και προκηρύσσει Μειοδοτικό Διαγωνισμό για την επιλογή στελέχους για συνεργασία στην υλοποίηση. Συγκεκριμένα το σχέδιο δράσης χρηματοδοτείται στο πλαίσιο της Πράξης 3.2.4 'Υποστήριξη των Μ.Κ.Ο. (Γυναικείων Οργανώσεων)" (α' & β' κύκλου) του Επιχειρησιακού Προγράμματος "Διοικητική Μεταρρύθμιση 2007-2013'.

Για την υλοποίηση του σχεδίου δράσης η ΕΔΕΜ έχει προδιαγράψει τις εξής δράσεις :

  • 2 Εργαστήρια -Workshops για την Οπτική του Φύλου στο Περιβάλλον 
  • Εκδηλώσεις σε 4 Λύκεια (2 σε Αττική, 1 σε Ημαθία και 1 σε Ρόδο)
  • 2 Ημερίδες για την Οπτική του Φύλου στο Περιβάλλον 

Για την υλοποίηση των παραπάνω η ΕΔΕΜ προκηρύσσει Πρόχειρο Μειοδοτικό διαγωνισμό για κύρια Εισηγήτρια/κύριο Εσηγητή για τις παραπάνω δράσεις. Το στέλεχος αυτό θα πρέπει να έχει τα παρακάτω προσόντα:

  • εμπειρία/σπουδές στο χειρισμό ευρωπαίκών προγραμμάτων,
  • εμπειρία/σπουδές/έρευνα  σε θέματα φύλου, γυναικείου κινήματος και καταπολέμησης των διακρίσεων και των κοινωνικών στερεοτύπων  
  • σπουδές στις Επιστήμες του Μηχανικού ή/και του Περιβάλλοντος 

To ΔΣ της ΕΔΕΜ θα επιλέξει ανάμεσα στις προσφορές που θα κατατεθούν με κριτήριο την καλύτερη προσφορά που συγχρόνως εξασφαλίζει την καλύτερη υλοποίηση των προαναφερθέντων δράσεων βάσει των βιογραφικών των υποψηφίων.

Το άτομο που θα επιλεγεί θα υπογράψει σύμβαση με την ΕΔΕΜ ύψους ανάλογα με την προσφορά του. Η σύμβαση θα είναι διάρκειας 19 μηνών με έναρξη τον Οκτώβριο 2012 και λήξη τον Απρίλιο 2014.

Όσες/όσοι συνάδελφοι θα ήθελαν να δώσουν προσφορά μπορούν να στείλουν την προσφορά τους μαζί με σύντομο βιογραφικό (εστιάζοντας στα ζητούμενα προσόντα) στο e-mail edem@tee.gr ή στο fax της ΕΔΕΜ: 2103247303 ή και στο γραφείο της ΕΔΕΜ (Καραγεώργη Σερβίας 4, Σύνταγμα) μετά από τηλεφωνική επικοινωνία στο 2103247303 ως τις 18 Ιουνίου 2012

Περισσότερα για το σχέδιο δράσης μπορείτε να βρείτε στο άρθρο .

logo MKO GGIF

Ταυτότητα του Σχεδίου Δράσης :
Φορέας Υλοποίησης:
Ένωση Διπλωματούχων Ελληνίδων Μηχανικών (ΕΔΕΜ), www.edem-net.gr, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.  
τηλ. 210-3247303, fax 2103257403
Δικαιούχος:
Ειδική Υπηρεσία  Εφαρμογής/ Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων
Χρηματοδότηση:
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης,  Πράξη 3.2.4. 'Υποστήριξη των Μ.Κ.Ο. (Γυναικείων Οργανώσεων)' (α’& β’ κύκλου) του Επιχειρησιακού Προγράμματος 'Διοικητική Μεταρρύθμιση 2007-2013'.