LogoTitle
Ασφαλείς & Υγιείς Χώροι Εργασίας για όλες τις ηλικίες Print E-mail
Sunday, 27 November 2016 21:34
There are no translations available.

Τρίτη, 29 Νοεμβρίου, 6:30μμ, Αίθουσα ΕΕΔΕ, Κάτω Πατήσια

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Διοικήσεως Παραγωγής Προϊόντων & Υπηρεσιών (ΕΙΔΙΠ) της ΕΕΔΕ, συμμετέχοντας ενεργά για ενδεκάτη χρονιά, στις δραστηριότητες της Ευρωπαϊκής Εκστρατείας για την Ασφάλεια και την Υγεία στην Εργασία, διοργανώνει, εσπερίδα, την Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016, στο συνεδριακό κέντρο της Ε.Ε.Δ.Ε. 'Γ.Κοντογεώργης' (Λεωφ. Ιωνίας 200 & Ιακωβάτων, Κάτω Πατήσια) με θέμα: 'Ασφαλείς και Υγιείς Χώροι Εργασίας για όλες τις ηλικίες'. Είσοδος Ελεύθερη. Απαραίτητη η Δήλωση Συμμετοχής. Βρείτε το Προγραμμα και τη Δήλωση Συμμετοχής ΕΔΩ.

Η Πανευρωπαϊκή Ενημερωτική Εκστρατεία (2016 -2017) με κεντρικό μήνυμά της, «Ασφαλείς και Υγιείς Χώροι Εργασίας» στοχεύει, μεταξύ άλλων, στην προαγωγή της βιώσιμης εργασίας και της υγιούς γήρανσης,καθώς και ανάδειξη της σημασίας της πρόληψης των κινδύνων καθ’όλη τη διάρκεια της επαγγελματικής ζωής, μέσω της παροχής στήριξης σε εργοδότες και εργαζομένους σε όλες τις επιχειρήσεις (μεγάλες,μικρές και πολύ μικρές), με την ενημέρωση και την χρήση πρακτικών ’’εργαλείων’’ για την διαχείριση της επαγγελματικής Ασφάλειας και Υγείας, αντιμετωπίζοντας το μεγάλο πρόβλημα του γηράσκοντος εργατικού δυναμικού.

Οι «Ασφαλείς και Υγιείς Χώροι Εργασίας για όλες τις ηλικίες» συνεπάγονται βασικά ενα πιο θετικό εργασιακό περιβάλλον,επιτρέποντσς στουςεργαζόμενους όλων των ηλικιών να αναπτύσσουν τις δυνατότητές τους.


Πληροφορίες:
κα Μαρία Καψιμαλάκου τηλ.210 21 12 000 (εσωτ.*708) /
e-mail:idip-py@eede.gr