LogoTitle
Μεταλλαγμένα τρόφιμα: Ευκαιρία ή Απειλή Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 07 Μαΐου 2010 14:46

Τετάρτη 19 Μαίου 2010, 17:00
Hμερίδα του κέντρου για την UNESCO στην Ελλάδα με θέμα "Υγιεινή διατροφή -Μεταλλαγμένα τρόφιμα Ευκαιρία η Απειλή", στο ξενοδοχείο OASIS, Ποσειδώνος 27, Γλυφάδα.
Θα μιλήσουν 10 προσωπικότητες από τον χώρο της διατροφολογίας και της κλινικής διαιτολογίας οπως ο Λάμπρος Σύντωσης καθηγητής του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου, η Ιωάννα Σουφλέρη Δημοσιογράφος Δρ. Μοριακής Βιολογίας, η
εκπρόσωπος της Greenpeace Έλενα Δανάλη, o Mίλτος Γαλάνης Γ.Γ των Εταιρειών Αγροτικής Βιοτεχνολογίας,η κα Καραγκούνη-Κύρτσου καθ.  Μικροβιολογίας στο Ε.Κ.ΠΑ, ο πρόεδρος του ΙΝΚΑ Λεχουρίτης κα.