LogoTitle
Έκθεση Bioenergy 2012 Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2012 17:58
5-7 Οκτωβρίου, MEC Expo Center
Bioenergy_bannerΗ παρουσία της ΕΔΕΜ με δικό της περίπτερο (C22b) στις Εκθέσεις Bioenergy και Sun & Shadow στο MEC EXPO Center βρήκε θερμή υποδοχή από τα μέλη της και τις νέες μηχανικούς. Δείτε φωτορεπορτάζ
Η θέρμανση σε εποχή κρίσης  βρίσκει πολλές φιλικές στο περιβάλλον- εναλλακτικές λύσεις με στροφή στη βιομάζα, το βιοαέριο και τα βιοκαύσιμα. Λύσεις που οι μηχανικοί πρέπει να τις γνωρίσουν από κοντά για να τις ενσωματώσουν στις προτάσεις τους προς τους ιδιώτες και τις επιχειρήσεις κατά περίπτωση. Σας καλούμε να επισκευθείτε  το Περίπτερο της ΕΔΕΜ C22B και να ενημερωθείτε για τις πρωτοβουλίες της ΕΔΕΜ για τα θέματα Ενέργειας, Περιβάλλοντος αλλά και της Ισότητας των Φύλων. Δείτε το πρόγραμμα ομιλίων που διοργανώνει η ΕΔΕΜ, για τις δυνατότητες αξιοποίησης του Βιοαερίου και της Βιομάζας και τις εφαρμογές τους στην ελληνική πραγματικότητα. Εκτυπώστε την ηλεκτρονική πρόσκληση της ΕΔΕΜ για ΔΩΡΕΑΝ είσοδο στην έκθεση και οδηγίες για την πρόσβαση.

 Πρώτες ύλες, καύσιμα, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και η ανάγκη για εξοικονόμηση χρημάτων και μέγιστη απόδοση των επενδύσεων, έρχονται στο προσκήνιο αυτό τον χειμώνα. Με τη στροφή σε εναλλακτικές πρώτες ύλες και καύσιμα, αλλά και την ζήτηση για ποιότητα και ποσότητα σε θέρμανση και ενέργεια,  η ελληνική αγορά ΑΠΕ και βιοκαυσίμων  γυρίζει σελίδα.

Η εγκατάσταση, οι πρώτες ύλες, ο τεχνικός εξοπλισμός, η τεχνολογία, οι καινοτόμες  προτάσεις, οι επαγγελματίες αλλά και τα κορυφαία προϊόντα, από τα πρώτα στάδια της παραγωγής μέχρι τον τελικό καταναλωτή μπαίνουν δυναμικά στην αγορά  και δίνουν το στίγμα της ενέργειας του 2012. Στη διεθνή στροφή προς ανανεώσιμη ενέργεια και φιλικές προς το περιβάλλον πρακτικές, η Ελλάδα δίνει το παρόν στην αγορά πράσινης ενέργειας και εναλλακτικών καυσίμων με προτάσεις, προϊόντα και λύσεις διεθνών προδιαγραφών.

Το Οκτώβριο του 2012, η ελληνική βιομάζα, το βιοαέριο και τα βιοκαύσιμα δίνουν ραντεβού στην Αθήνα, και για δεύτερη συνεχή χρονιά ανοίγει ο κύκλος εργασιών και συνεργασιών με επαγγελματίες, επενδυτές και καταναλωτές. Η Bioenergy 2012, με τη συμμετοχή των μεγαλύτερων φορέων στην Ελλάδα και την Ευρώπη, αλλά και με τη συμμετοχή σύγχρονων επιστημονικών και ερευνητικών ιδρυμάτων, συγκεντρώνει όλα τα προϊόντα και αποτυπώνει τις σημαντικότερες εξελίξεις στην επαγγελματική αγορά.

Η ΕΔΕΜ είναι χορηγός επικοινωνίας της Bioenergy EXPO 2012. Δείτε το Δελτίο τύπου και την πρόσκληση. Περισσότερα στην ιστοσελίδα www.bioenergyexpo.gr

Biomaza_text_small

Ημερίδα της Σχολής Χημικών Μηχανικών ΕΜΠ στο πλαίσιο της Bioenergy. Δείτε το πρόγραμμα ΕΔΩ

Ελληνική ενέργεια – Ελληνικά Καύσιμα -  Ελληνική Παραγωγή   

Bioenergy 2012 – 5 με 7 Οκτωβρίου – MEC Expo Center, Παιανία Αττικής