LogoTitle
Ιούλιος 2018: Τραγωδία στην Αττική λόγω πυρκαϊών Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2018 11:18

mati aerian 768x576Το ΤΕΕ καλεί τους Μηχανικούς να επιδείξουν αλληλεγγύη

Σκηνικό πόνου, δυστυχίας και ταυτόχρονα έκπληξης για το πώς είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτός ο όλεθρος, αυτό το σκηνικό πολέμου στην Αττική, το 2018. Άνθρωποι νεκροί, αγνοούμενοι, άνθρωποι στη θάλασσα επί ώρες, περιουσίες καμένες.

Οι γυναίκες μηχανικοί, συμπάσχουμε με όλους όσους βιώνουν την απώλεια των αγαπημένων τους και ως μηχανικοί, είμαστε παρούσες να συνδράμουμε, μαζί με τους συναδέλφους από όλους τους χώρους, τις παθούσες περιοχές και να παρέχουμε βοήθεια εθελοντικά σε ανθρώπινο και τεχνικό επίπεδο.

Το ΤΕΕ θα συντονίσει τις προσπάθειες εθελοντών Μηχανικών σε συνεργασία με τοπικούς και κρατικούς φορείς. Δηλώστε διαθεσιμότητα ΕΔΩ.

Mati 2018

Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας αναλαμβάνει πρωτοβουλία έμπρακτης υποστήριξης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της Κεντρικής Διοίκησης τους Κράτους για την καταγραφή των ζημιών από τις πυρκαγιές που έπληξαν την Αττική.

Στο πλαίσιο αυτό καλείται κάθε διαθέσιμος μηχανικός να επιδείξει έμπρακτη αλληλεγγύη προς τους δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας, δηλώνοντας συμμετοχή και διαθεσιμότητα στα συνεργεία εθελοντών που συγκροτούνται προς αρωγή των υπηρεσιών της Αυτοδιοίκησης και του Κράτους στις πληγείσες περιοχές.

Το ΤΕΕ θα συντονίσει το εγχείρημα κατευθύνοντας τους εθελοντές μηχανικούς στις υπηρεσίες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της Κεντρικής Διοίκησης που θα ζητήσουν τη στελέχωση των αντίστοιχων κλιμακίων.

Οι Μηχανικοί μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρουν τους στη φόρμα που βρίσκεται στην  ιστοσελίδα του ΤΕΕ συμπληρώνοντας βασικά στοιχεία επικοινωνίας και δηλώνοντας τη διαθεσιμότητά τους.

Τέλος, μπορείτε να επικοινωνείτε με το ΤΕΕ στα τηλέφωνα 210 3291733-6 (Γραφείο Προέδρου ΤΕΕ)