LogoTitle
Δραστηριότητα
Γενική Συνέλευση της ΕΔΕΜ Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2013 13:47

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Διπλωματούχων Ελληνίδων Μηχανικών (ΕΔΕΜ) καλεί τα μέλη της στην ετήσια τακτική γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 5 Μαρτίου 2013 και ώρα 16.00, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΤΕΕ (Νίκης 4, 1ος όροφος, Σύνταγμα).

Εάν δεν επιτευχθεί η απαιτούμενη απαρτία η Γενική Συνέλευση θα γίνει οπωσδήποτε και ανεξάρτητα από τον αριθμό των παρευρισκομένων την Τρίτη, 12 Μαρτίου 2013 και ώρα 16.00, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΤΕΕ, Νίκης 4, 1ος όροφος, Σύνταγμα.

Το ΔΣ της ΕΔΕΜ, για να διευκολύνει την προσέλευση των μελών της ΕΔΕΜ, αποφάσισε ότι τα μέλη της ΕΔΕΜ μπορούν να τακτοποιηθούν οικονομικά έως και το 2013 και να συμμετάσχουν στην συνέλευση καταβάλλοντας μόνο πέντε ευρώ (5€).

Τα αποκλειστικά θέματα της Γενικής Συνέλευσης είναι:
1. Εκλογή Προεδρείου Γενικής Συνέλευσης
2.Διοικητικός απολογισμός 2012
3.Οικονομικός απολογισμός 2012

 

Η Πρόεδρος        Η Γενική Γραμματέας
Μπέτυ Ρούνη      Νάντια Χρυσικοπούλου
 
ΕΔΕΜ: Δράσεις 2011 Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2012 12:46

Δείτε τις πρωτοβουλίες, τις δράσεις και τις εκδηλώσεις της ΕΔΕΜ το 2011:

Περισσότερα...
 
Η ΕΔΕΜ στο Facebook, το Twitter & το Linkedin Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 02 Δεκεμβρίου 2011 13:20
κάντε ‘connect, follow, friend, like, share ...' 
Η ΕΔΕΜ στις σελίδες κοινωνικής & επαγγελματικής δικτύωσης! Βρείτε την ΕΔΕΜ
  • στο Facebook : ως ‘Edem Edemnet',
  • στο  Twitter: ως ‘WomanEngineerGR', και
  • στο  Linkedin: ως ‘Edem Greek Women Engineers'

Στην παρούσα ιστοσελίδα (αριστερά, κάτω από τους χορηγούς) μπορείτε να εγγραφείτε για να λαμβάνετε ΔΩΡΕΑΝ το μηνιαίο e-magazino της ΕΔΕΜ με τεχνικά και άλλα θέματα και το διμηνιαίο newsletter 'Ασφάλεια & Υγεία στην Εργασία'. Οι Γυναίκες Μηχανικοί  -Μέλη του ΤΕΕ που επιθυμούν να εγγραφούν Μέλη της ΕΔΕΜ θα πρέπει εκτός από την Αίτηση Μέλους να καταβάλουν εγγραφή 10€ (οδηγίες ΕΔΩ).

Περισσότερα...
 
Επιτροπές ΕΔΕΜ Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 09 Μαΐου 2011 09:14
Το ΔΣ της ΕΔΕΜ για να ανταποκριθεί στα τρέχοντα αλλά και στα επιστημονικά θέματα του κλάδου των Μηχανικών αποφάσισε τη δημιουργία των παρακάτω Επιτροπών. Σε όλες στις Επιτροπές της ΕΔΕΜ μπορούν να συμμετάσχουν Γυναίκες Μηχανικοί-Μέλη της ΕΔΕΜ. Κάθε επιτροπή συντονίζεται και από ένα μέλος του ΔΣ της ΕΔΕΜ για να υπάρχει συγχρονισμός δράσεων :
Επιτροπή Ενέργειας (Συντ. Έ.Τριτοπούλου, Δρ. ΧΜ)
Επιτροπή Αρχιτεκτονικών Θεμάτων (Συντ. Δ.Μωραϊτη, ΑΜ)
Επιτροπή Περιβάλλοντος (Συντ. Β.Τσουκαλά, Δρ. ΠΜ)
Επιτροπή Υπολογιστών & Διαδικτύου (Συντ. Δ. Κόλλια, ΗΜΜΥ)
Συντακτική Επιτροπή (Συντ. Θ.Σημαντηράκη, ΠΜ)
 Συντονίστριες ορίστηκαν και για τις ήδη υπάρχουσες Επιτροπές:
Κοινωνικής Ασφάλισης - ΤΣΜΕΔΕ (Συντ. Χρυσικοπούλου  ΠΜ Μ.Sc., Ρούνη, Δρ. MM) και
Υγείας και Ασφάλειας (Συντ. Π.Κατσακιώρη, Δρ. ΜΜ)
Οι Επιτροπές θα συζητούν τρέχοντα θέματα του αντικειμένου τους και θα διοργανώνουν σχετικές Εκδηλώσεις και Πρωτοβουλίες (δείτε προηγούμενες δράσεις της ΕΔΕΜ στην ιστοσελίδα www.edem-net.gr). Για να δηλώσετε συμμετοχή σε μία ή περισσότερες επιτροπές απευθυνθείτε στην ΕΔΕΜ στα τηλ. 2103257403, 210-3247303 (και φαξ) και στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. (προτιμάται). Όσες συνάδελφοι δεν είναι μέλη της ΕΔΕΜ, μπορούν να πληροφορηθούν τη διαδικασία εγγραφής στα παραπάνω τηλέφωνα και e-mails.
 
Το ραντεβού μας αλλάζει ...τόπο και σκοπό. Η ΕΔΕΜ συμμετέχει στη διαμαρτυρία του ΤΕΕ στις 29/2. Αναβολή της θεατρικής βραδιάς αυτής της μέρας για την Πέμπτη 15 Μαρτίου 7μμ. Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 08 Φεβρουαρίου 2012 20:28
I_komodia_tou_tuchaiou_thanatou_enos_anarchikou_sto_theatro_Alexandrakis_gia_2i_chronia_13Η 29η Φεβρουαρίου ανακηρύχθηκε Πανευρωπαϊκή Ημέρα Αντίδρασης για τα νέα οικονομικά μέτρα. Το ΤΕΕ συμμετέχει στις δράσεις των ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ με αποκορύφωμα τη διοργάνωση μεγάλης συναυλίας στις 6μμ. στο Σύνταγμα. (Βλ. Δελτίο Τύπου ΓΣΕΕ).
Η ΕΔΕΜ υπόστηρίζει αυτή την Πανευρωπαϊκή δράση, συντάσσεται με το ΤΕΕ και συμμετέχει στη διαμαρτυρία. Έτσι, για να διευκολύνει τα μέλη και τους φίλους της να συμμετάσχουν αποφάσισε την αναβολή της θεατρικής βραδιάς με την παράσταση 'Η κωμωδια του τυχαίου Θανάτου ενός αναρχικού' του Ντάριο Φο που είχε προγραμματιστεί για εκείνη τη μέρα, για την Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012, στις 7μμ. στο ίδιο θέατρο 'Αλέκος Αλεξανδράκης' πρώην ΡΙΑΛΤΟ στην Κυψέλη και με την ίδια ειδική τιμή 12€/άτομο (κανένα κέρδος για την ΕΔΕΜ).
Περισσότερα...
 
Πράσινη Επιχειρηματικότητα: Ευκαιρίες & Προοπτικές Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2011 08:10

 

Ξενοδοχείο Hilton, 25/9/2011, 12:30-14:30
Η ΕΔΕΜ συμμετείχε στο Capital & Vision 2001, διοργανώνοντας μαζί με το Σύνδεσμο Εκπαίδευσης Ενηλίκων (ΣΕΕ) δίωρο κύκλο ομιλιών για τις ευκαιρίες και προοπτικές επιχειρηματικότητας που ανοίγονται μέσα από την πράσινη ανάπτυξη με ομιλητές τεχνοκράτες -μεταξύ τους αρκετές γυναίκες μηχανικούς- που έχουν ήδη εμπλακεί σε τέτοια σχέδια. (Πρόγραμμα Ομιλιών σε .pdf εδώ).
Περισσότερα...
 
ΕΔΕΜ: Δράσεις 2010 Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 28 Απριλίου 2011 17:45

Δείτε τις πρωτοβουλίες, τις δράσεις και τις εκδηλώσεις της ΕΔΕΜ το 2010.

Περισσότερα...