LogoTitle
Μεταλλαγμένα τρόφιμα: Ευκαιρία ή Απειλή Print E-mail
Friday, 07 May 2010 14:46
There are no translations available.

Τετάρτη 19 Μαίου 2010, 17:00
Hμερίδα του Κέντρου για την UNESCO στην Ελλάδα με θέμα "Υγιεινή διατροφή -Μεταλλαγμένα τρόφιμα Ευκαιρία η Απειλή", στο ξενοδοχείο OASIS, Ποσειδώνος 27, Γλυφάδα.
Θα μιλήσουν 10 προσωπικότητες από τον χώρο της διατροφολογίας και της κλινικής διαιτολογίας οπως ο Λάμπρος Σύντωσης καθηγητής του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου, η Ιωάννα Σουφλέρη Δημοσιογράφος Δρ. Μοριακής Βιολογίας, η
εκπρόσωπος της Greenpeace Έλενα Δανάλη, o Mίλτος Γαλάνης Γ.Γ των Εταιρειών Αγροτικής Βιοτεχνολογίας,η κα Καραγκούνη-Κύρτσου καθ.  Μικροβιολογίας στο Ε.Κ.ΠΑ, ο πρόεδρος του ΙΝΚΑ Λεχουρίτης κα.